skip to Main Content

Onze slogan is ‘Kleinkunst in Heiloo, een klein kunstje’. Daarmee bedoelen we dat de organisatie van voorstellingen door beroepsartiesten in Heiloo blijvend mogelijk is als voldoende inwoners en bedrijven uit Heiloo en omgeving ons steunen. Op het ogenblik hebben we meer dan 800 ‘Vrienden’ en ongeveer 40 ‘Steunpilaren’ achter ons staan.

Wie Vriend is, steunt het doel om professionele podiumkunst blijvend voor Heiloo te behouden. Maar niet alleen dat. Vrienden hebben ook voordeeltjes:

– u krijgt het jaarlijkse programmaboekje eerder dan niet-Vrienden
– u heeft voorrang bij het reserveren van toegangskaarten
– enkele malen per jaar krijgt u op uw e-mailadres onze Nieuwsbrief toegestuurd

Vriend worden
U kunt zich als Vriend aanmelden via het bestelformulier, via het contactformulier of per post (zie hieronder). Als u het via het bestelformulier doet, kunt u uw bijdrage meteen betalen, eventueel tegelijk met de kaarten die u bestelt. In de andere gevallen krijgt u informatie per retourmail. Zodra wij uw minimumdonatie van € 15,00 hebben ontvangen, bent u ook Vriend van de Beun!

Steunpilaar worden
Als u Steunpilaar wilt worden (al vanaf € 50 per jaar), kunt u dat te kennen geven via het contactformulier. Zet a.u.b. uw telefoonnummer erbij, dan nemen we spoedig contact met u op.

Vragen?
Ook die kunt u stellen via het contactformulier of via een mailtje aan onderstaand secretariaatsadres. Vraagt u het liever rechtstreeks? Schiet dan een van onze vrijwilligers aan in het theater. Tijdens elke Vrienden-voorstelling (dus voorstelling door beroepsartiesten) zijn er twee in theater De Beun aanwezig, herkenbaar aan hun naamkaartje met het gele logo. U kunt natuurlijk ook ons telefonisch steunpunt bellen.

Ons mailadres is: secr@vriendenvandebeun.nl
Ons postadres is:
Ons bezoekadres is:
Ons telefonisch steunpunt is: 06 3910 1684.

Back To Top