skip to Main Content

Geen voorstellingen seizoen 2020/2021

Beste Vrienden van de Beun,

Door de corona-pandemie is er in theaterland veel veranderd en konden prachtige voorstellingen niet doorgaan, mede wegens de beperkende overheidsmaatregelen. In deze overmacht situatie is het voor alle partijen moeilijk daarin een weg te vinden. Gelukkig worden de artiesten door de overheid in vele gevallen ondersteund.

Theater de Beun, eigendom van de Gemeente Heiloo en geëxploiteerd door SSL, is de afgelopen jaren door de Stichting Vrienden van de Beun per voorstelling gehuurd om de artiesten en de voorstellingen die door ons geprogrammeerd werden te kunnen laten optreden. Echter, van overheidswege zullen voorlopig regels gelden op grond waarvan wij geen voorstellingen meer kunnen organiseren.

In deze overmachtssituatie zijn wij genoodzaakt u mede te delen dat de afgelaste voorstellingen niet meer terug zullen komen en dat voor het seizoen 20/21 wij geen programma verzorgen. Wij zullen dan ook geen donateursbijdrage voor het komende theaterseizoen vragen.

U hebt uiteraard recht op terugbetalingen van de door u gekochte kaarten en dit wordt door ons de komende maanden verzorgd.

De Stichting Vrienden van de Beun, bestaat uit enthousiaste vrijwilligers voor wie deze situatie heel pijnlijk is. Het doel is altijd geweest om voor de inwoners van Heiloo een mooi cultureel programma te verzorgen. Dat dit nu niet meer mogelijk is spijt ons zeer.

Wij wensen u in ieder geval een goede gezondheid toe.

Vriendelijke groet,
Henriëtte van Holland
Voorzitter Stichting Vrienden van de Beun

Back To Top