skip to Main Content

Voorstellingen rest van seizoen 2019/2020

Beste Vrienden van de Beun,

Het optreden van Viggo Waas kon al niet doorgaan. Wij stonden al op het punt u te informeren dat ook de familievoorstelling Meneer Monster (5 april) niet door zou gaan, maar met de nieuwe Coronamaatregelen kunnen dus alle resterende voorstellingen voor dit seizoen 2019/2010 als Veldhuis en Kemper (16 april), Gare de Lyon (3 mei) en Guido Weijers (27 mei) geen doorgang vinden.

Hoe verder?
Het seizoen is hiermee afgelopen. We bekijken of een of meer voorstellingen in het nieuwe seizoen opgenomen kan worden.

Tickets gekocht?
Hoe wij met de aangeschafte tickets voor de betreffende voorstellingen van dit seizoen omgaan, die ivm de coronacrisis niet door zijn gegaan, hoort u nog nader. Dit is bij ons nog in onderzoek.

Nieuw seizoen
De programmacommissie werkt hard aan het nieuwe seizoen en een groot deel was rond, ware het niet dat nu al voorstellingsvoorstellen teruggetrokken worden door impresariaten ivm de coronacrisis. Ook de pogingen om de vervallen voorstellingen mee te nemen in het nieuwe seizoen 2020/2021 kosten tijd. Het wordt nog een hele strijd om op het gebruikelijke moment wat u van ons gewend bent in mei het programma 20/21 te presenteren.
Naar verwachting wordt het weer een programma met geweldige en veelal bekende artiesten. Maar ook met wat minder bekende, zoals dat bij de Vrienden van de Beun hoort. Tipje van de sluier? Een feestelijke voorstelling van Shirma Rouse met de kerst. Zoek Shirma maar op Internet op!

Stichtelijk woord 
Misschien is het een beetje vreemd om het over het nieuwe seizoen ook te hebben, terwijl wij volop met de coronacrisis bezig zijn. Maar wij moeten duidelijkheid geven over onze situatie. En, we moeten toch ook positief naar de toekomst (durven) kijken?

Let een beetje op elkaar.

Vriendelijke groet,
Henriëtte van Holland
Voorzitter Vrienden van de Beun

Back To Top