skip to Main Content
Lovende Kritieken Voor ‘Ma’

Lovende kritieken voor ‘Ma’

Onlangs zijn de eerste try-outs geweest van de voorstelling Ma met Eric Corton, die op 18 maart naar Theater De Beun komt. De reacties van de bezoekers waren lovend. Een greep eruit: ‘indrukwekkend, een bezoek waard’ (Peter Middelkoop), ‘Meesterlijk, ben er stil van’ (Judith Bakker), ‘Je wordt direct meegezogen … heel herkenbaar voor mantelzorgers en geliefden van dementerenden’ (Jenny van Gompel), ‘Eric Corton is geweldig’ (Petra de Goeij).

De fotowedstrijd over het thema Alzheimer is inmiddels afgesloten. De winnende foto’s – voor elke provincie één – zullen op 18 maart allemaal in het theater te zien zijn. Als ze daar passen, tenminste. In elk geval zullen we de winnende foto van Noord-Holland en de mooiste andere foto’s een plekje geven. Het AD publiceerde onlangs een mooi stuk over deze tentoonstelling. Dat is hier nog te lezen.

Eric Corton (hiernaast te midden van de winnende foto’s) heeft inmiddels aan verschillende tijdschriften interviews gegeven naar aanleiding van deze voorstelling. Stuk voor stuk zeer de moeite waard! We hebben ze hier voor u op een rijtje gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top