skip to Main Content

Janke Dekker en Amy Egbers

22 december 2019 14:00

Janke Dekker en Amy Egbers | Muziek | 24,-

Generations

Een wervelend theaterconcert, met de mooiste klassiekers uit musical en opera.  Een avond lang genieten van muziek die ons al generaties lang betovert, gezongen door twee bijzondere zangeressen: musicalzangeres Janke Dekker  en haar dochter, de klassieke opera-zangeres Amy Egbers.

Janke Dekker kan terugkijken op een lange carrière in de musicalwereld  maar was ook het middelpunt van de productie Safaripark Zuidas.  Amy Egbers  deelde weliswaar het podium met haar moeder in Oorlogswinter en Kruistocht in spijkerbroek, maar koos toch voor klassieke zang en muziektheater bij het Fontys conservatorium.  

In Generations zoeken Janke Dekker en Amy Egbers naar overeenkomsten en verschillen in een verrassende selectie uit het musical- en opera-repertoire, zoals: Carmen, Evita, Dido en Aneas, Anatevka, Le Nozze di Figaro, West side Story, the sound of music.

En natuurlijk komt ook de generatiekloof om de hoek kijken. Met liefde  jagen ze elkaar de kast op en leren ze elkaar over hun zo uiteenlopende muziekvoorkeuren. Met humor en vocaal vuurwerk vinden ze de harmonie weer terug, want mooie muziek is mooie muziek, welk label je er ook op plakt.

Pianist Eelco Menkveld (Adieu Indie, Midlife, The Musical) begeleidt het duo.

Victor van Swaay (Wijn, Lenette van Dongen, Hetty Heyting) is de regisseur.

 

[tc_seat_chart id=”9855″ show_legend=”true” button_title=”Kies uw stoel(en)” subtotal_title=”Subtotaal” cart_title=”Ga naar de winkelwagen”]
Back To Top