skip to Main Content

10 JANUARI 2019 MAARTJE & KINE : VIBRATO!

‘Een verfrissende muzikale komedie.’ Zo typeert de Leeuwarder Courant de voorstelling ‘Vibrato!’ van Maartje de Boer en Kine Handlykken. Daarin  behandelen zij hoe klanken en tonen reacties oproepen. Hoe deze vibraties de gemoedstoestand van de mens beïnvloeden. Hoe en waarom in deze ‘vibrerende wereld’ liefde kan omslaan in haat.

De samenhang tussen muziek en emotie klinkt door in wat gerust een popcomedy genoemd mag worden. Maartje en Kine zijn virtuoze bespeelsters van talloze instrumenten, waaronder de ongebruikelijke zingende zaag, kazoo, autoharp en basbalalaika. Zij spelen net zo makkelijk Ierse folkmuziek en Franse chansons als Argentijnse tango’s. Zij combineren klassieke en moderne muziek met pakkende teksten over het hoofdthema en over de actualiteit, waarbij hun humor niet van het rauwe, maar van het fijne soort is. En ook dat is wel eens een verademing!

Maartje en Kine verwennen de toehoorder met mooie, heel aparte muziek, harmonieuze zang, rake teksten en hilarische vrolijkheid.  

Donderdagavond 10 januari 2019 aanvang 20.15 uur. Toegangsprijs €17,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top